Műanyag ablak javítás Budapesten, ablakszerviz

Ablakdoktor elérhetőség

Kedves Ügyfeleink! Jeleleg nem tudunk új megrendelést felvenni betegség miatt. Megértésüket köszönjük.

Telefon: 06 70 238 55 00

Hívható: hétköznap 8.00 - 17.00

e-mail: doktor@ablakdoktor.hu

Szolgáltatási területünk:
Budapest és környéke 


Az oldalon található összes tartalom az ablakdoktor.hu üzemeltetőjének tulajdona. Felhasználása a tulajdonos írásbeli hozzájárulása nélkül tilos!
Copyright © ablakdoktor.hu

Szavazás

Tudta -e, hogy a műanyag ablakoknak karbantarásra van szükségük?

Szavazok

Limaker HORIZONT PS ® penta plus műanyag ablakok

Limaker HORIZONT PS ® penta plus műanyag ablakok
Ablakprofil gyártója:Horizont
Ajtó, ablak vasalat gyártója:Maco
A műanyag nyílászáró gyártója:Limaker Kft.
Műanyag ablakprofil légkamráinak száma:7
Ablakprofil tömítés elrendezés:Széltömítés (2db)
Műanyag ablakprofil beépítési mélysége /mm:75
A nyílászáró alap üvegezés:2 rétegű üveg
Az ablak profiljának Uf értéke:1¸1 W/m2K
Árkategória:€€

A műanyag ablak gyártójának termékleírása:

A HORIZONT PS® penta plus már a 4. profilgerneráció, és az elödjeidhez képest sokkal több müszaki fejlesztést kínál. AHORIZONT PS ® penta plus profilrendszer talán legkiemelkedöbb tulajdonsága közé tartozik a U f = 1,08 W.m -2 . K -1. höátbocsájtási érték. Ez az érték a profilt a legkiemelkedöbb helyre emeli a több légkamrás profilok között és kialakítja a legjobb feltételeket a minimális höátbocsájtásra az egész ablakon.

A merevítö az ötödik kamrában van elhelyezve, hogy maximálisan ellensúlyozza a benti felületet a kinti alacsony hömérséklettel. A tok beépítési mélysége 75 mm a szárnyé 80 mm. A modern kivitelezés az szárnynál megadja az ablaknak a modern és dinamikus kinézetet.

A kétszer lesarkított élek a toknál és szárnynál kiemelik az egész konstrukció tulajdonságát és megtartják az ablak kecses formáját. Az egész konstrukció masszív formáját biztosítják a megfelelö merevítök használata, és a 6 borda biztosítja a tökéletes merevséget és így biztosítja az ablak könnyü használatát. A vasalási nút közelebb került az ablakszárny közepe felé és ez ellenállóvá teszi az ablakot az esetleges betörések ellen. AHORIZONT PS® penta plus profilrendszer a EN 12 608 norma szerint van gyártva és a falvastagság az A kategóriában a legnagyobb. A gyártáshoz kizárólag primer alapanyagok vannak használva, káros ólom adalakényag hozzáadása nélkül.

A rendszer magasan variabilis és lehetövé teszi a dupla és tripla üvegek használatát 24 mm – töl 40 mm-ig. Ez a lehetöség kihasználható a magas höszigetelés és hangszigetelés iránti kiemelkedö igényeknél, amely szélesebb dupla és tripla üveget igényel, ami a szines és koextrudált profiloknál egyenesen szárnyprofilra van helyezve a fehér profiloknál az ablak külsö részére. A belsö oldalon tömítéssel van ellátva, ami mindig az üvegszorító léc része.

Kínálatunkban áll 20 fajta szinezéki lehetöség, különbözö fa utánzatokban és alap szinezékben a befektetö saját igényei szerint.

Ablaktok, 7kamrás szerkezet
Ablakszárny, dupla üveg használata minimalizálja a hő kiáramlását
Merevítők, Fe/Zn
Ütköző tömítés, meggátolja a kinti hőmérséklet beáramlását
24mm dupla üveg, lehetőség van 3 rétegű üveg használatára is
Egyszerű tisztítás a szigetelések között


Kivitelezés:

A HORIZONT PS penta plus a modern ablak szinonimája. Jellegzetes az elegáns formája. Az ablaktok és a szárny elölnézeti szélessége 119mm. Az ablakszárny jellemzője a feltűnő kétszer tört vízelvezető léc, amely optikailag kissebbíti az elölnézeti felületet. Az ütköző tömítéssel kombinálva tökéletes védelmet nyújt a szél és az eső ellen.

Hőszigetelés:

A tökéletes hőszigetelés a modern ház feltételei közé tartozik. A fő profilok konstrukciós mélysége 75mm, ami a profilt a legjobbak közé sorolja. Az ablak szerkezet hőátáramlás együtthatója 1.08 W.m-2.K-1 . A megfelő üveghasználat biztosítja a fűtésre fordított költségek csökkentését.

forrás: Limaker Kft. weboldala

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!